top of page
hemeroteca.jpg

El CEI acollirà la trobada entre empreses de la comarca i persones que busquen feina

El proper 12 d’abril tindrà lloc a les instal·lacions del CEI Balaguer (Centre d’Empreses i Innovació) la Jornada d’Ocupació de la Noguera, un punt de trobada entre persones que es troben en situació de recerca de feina de la comarca i empreses del territori a la recerca de talent. La jornada, organitzada per la Mesa d’Ocupació de la Noguera, té la doble intenció d’impulsar la incorporació de les persones aturades al món laboral i, alhora, cobrir les ofertes de feina de les empreses.

La Mesa d’Ocupació de la Noguera és una plataforma d’entitats de la comarca que treballen en l’àmbit del treball i la formació, amb l’objectiu d’unificar recursos i donar un millor servei a les persones. En formen part les següents entitats: Aspid, Associació Reintegra, Càritas Diocesana d’Urgell, Consell Comarcal de la Noguera, Consorci GAL Noguera Segrià Nord, Creu Roja, Gestió de Serveis Sanitaris (GSS), Oficina Jove de la Noguera, Paeria de Balaguer i Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

La jornada tindrà una taula rodona, un taller dinàmic, l’exposició de les empreses i unes entrevistes entre les parts interessades.
Komentarze


banner-reclam.gif
bottom of page