El Balaguer Piera Ecoceràmica torna a la Superdivisió lapropera temporada

La passada temporada, es va acabar abans d’hora a causa del Covid-19, però el Balaguer Piera Ecoceràmica es va convertir en guanyador absolut de la Divisió d’Honor Femenina, amb els 17 encontres disputats guanyats. Així doncs, el primer equip del CTT Balaguer, ha decidit acceptar el repte de competir novament la temporada vinent a la màxima categoria del tennis taula a Espanya.

El termini d’inscripcions per la temporada vinent requeria que el CTT Balaguer prengués ja una decisió abans del 15 de juliol, malgrat que encara hi ha força variables per clarificar. Sobretot pel que fa al suport de les institucions, Diputació de Lleida i Ajuntament de Balaguer, que a hores d’ara encara no han decidit res, no ja sobre les subvencions de la temporada vinent, sinó sobre les de la temporada passada.

Per la temporada 2020/2021 seguiran les jugadores Svetlana Bakhtina, Natalya Prosvirnina i Clàudia Cejas, amb la incorporació de la jugadora balaguerina de la pedrera del club Gemma Lladonosa, i també de la romanesa Loredana Dorca, fins ara integrades al segon equip del CTT Balaguer, a més de Laura Garcia, procedent del Rivas, mentre que Anna Biscarri seguirà com entrenadora de l’equip.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per