El balaguerí Marc Adsuar s’ha proclamat campió de Catalunya de pesca

El campionat es va celebrar al riu Noguera Ribagorçana en un tram de pesca controlada a Pont de Suert


El pescador balaguerí de 29 anys, Marc Adsuar es va proclamar campió de Catalunya de pesca a mosca en categoria absoluta, celebrat el passat 10 i 11 d’octubre en el tram de pesca controlada sense mort d’El Pont de Suert, al riu Noguera Ribagorçana.

El campionat, es va haver d’adaptar a les mesures que exigeix la pandèmia de COVID-19, obligant a extremar les mesures de seguretat d’acord amb la normativa de l’administració i els protocols esportius.

El següent campionat que disputarà, serà l’any vinent, el campionat d’Espanya que es celebrarà a León si la situació sanitària ho permet.

En Marc ja va ser campió de Catalunya en tres cops, un cop campió d’Espanya, i va participar amb dos mundials, un d’ells quedant en segona posició, tots ells en categoria juvenil.

Durant aquest període ha tingut dos operacions de genoll o lesions que han privat de la continuïtat necessària per a competir en aquest esport. Ara s’espera que les condicions físiques li permetin continuar competint i que la situació de la pandèmia millori i no suspenguin competicions.


banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per