El balaguerí Culli estrena el seu primer single Volaremos amb un gran èxit

El balaguerí Pau Culleré “Culli” ha estrenat el seu primer single “Volaremos” a Youtube amb un videoclip produït per «La Performance Produccions» en el que en menys de 24 hores ha tingut més de 4.500 reproduccions. El single l’ha produït per Zneakyboi, un raper lleidatà també molt jove.

Volaremos és una cançó d’amor amb un significat bastant profund, però sempre encarat al sentiment de desconnexió. Durant el trajecte de la cançó, la lletra transmet missatges com «vámonos de aquí, mirarás el resto de gente que no entiende que un mundo perfecto no podrá existir».

El Pau, feia temps que cantava i tocava la guitarra en el seu compte d’Instagram versionant altres artistes i grups, però des de petit que ja componia les seves pròpies cançons. Ara ens mostra el seu talent i treu a la llum els seus primers temes propis. Posant la veu i la guitarra és converteix en un cantautor dels més joves de Ponent.

Ja està treballant en altres temes que presentarà en xarxes socials o plataformes digitals. També li agradaria fer un concert de presentació en breu.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per