El 9è Juliol de Música i Poesia ofereix un únic concert a Santa Maria de les Franqueses

El monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses de Balaguer acollirà el proper dissabte 25 de juliol a les 9 del vespre, el primer i únic concert de la 9a edició del cicle “Juliol de Música i Poesia”.

La proposta s’ha presentat aquest passat dilluns, a càrrec del paer en cap de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal, el paer de Cultura, Arnau Torrente i els membres de l’associació Bada-Pas Iniciatives Culturals, Enric Arquimbau, Jordi Alsina, Jordi Blancafort i Mireia Prats.

A causa de la pandèmia generada per la Covid-19 enguany s’ha optat per reduir el format a un únic concert amb l’objectiu de no perdre l’esperit d’aquesta iniciativa que ja fa 9 anys que amenitza els vespres d’estiu a la capital de la Noguera.

L’espectacle que porta per títol, “El juliol mira enlaire!”, commemorarà el 250è aniversari del naixement de Beethoven i el 50è aniversari de la mort de Josep Carner. La mezzosoprano Marta Infante, el baríton Javier Lázaro, la pianista Marta Messalles i Carme Sansa i Enric Arquimbau com a dients, seran els encarregats de fer gaudir al públic d’aquesta vetllada lírica i poètica.

Les entrades es vendran anticipadament i es controlarà l’accés, per tenir una vetllada segura.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per