top of page
hemeroteca.jpg

El 28, 29, 39 de setembre i 1 d’octubre Os de Balaguer estarà de festa major

Dies abans i uns dies després de la festa major es celebren també diferents actes


Os de Balaguer també celebra la seva festa major per Sant Miquel. Enguany la festa major se celebrarà els dies 28, 29, 30 de setembre i 1 d’octubre.

El primer dia de festa major, el dijous, es farà un repic de campanes inaugural al vespre. Un sopar de germanor i a continuació l’actuació del grup Ksonronda. Els tiquets del sopar es venen a l’ajuntament.

Divendres una missa en honor a Sant Miquel i vall vermut amb el grup Mediterrania. Per la tarda es farà la presentació del llibre Donde mejor se ven las estrellas de l’autora veïna d’Os de Balaguer, Maria del Mar Vega. Al vespre ball de tarda amb servei d’entrepans a la mitja part i ball de nit. Tot seguit, Dj Sega serà l’encarregat de posar música fins a la matinada.

Dissabte per la tarda concurs de botifarra i Concert i ball amb l’orquestra Venus. Per la nit continuarà el ball i a la matinada Dj Luara Bearke s’encarregarà de posar música fins tard.

Diumenge mati tirada de bitlles, esmorzar i trobada gegantera. Per la tarda semifinal i final del concurs de botifarra, parc infantil i ball de tarda amb l’orquestra Jalaysa. El castell de focs des del pati de l’escola, clourà la festa major.
banner-reclam.gif
bottom of page