top of page

El 16 de juny se va celebrar la matinal sardanista el Dia Universal de la Sardana

El diumenge 16 de juny, als jardins del Sant Crist, se celebrà una nova edició de la Matinal sardanista del Dia Universal de la Sardana, amb la novetat que enguany s’han sumat sardanistes vinguts d’arreu de Ponent.

El programa es va iniciar a les 10h amb la missa sardanista, amb ofrenes, i amb l’exhibició de la sardana per part de dansaires de diferents colles sardanistes de la ciutat.

Tot seguit la Bellpuig Cobla donà inici al programa musical. Després de l’homenatge al Mestre Josep Prenafeta s’ha ofert un esmorzar als participants. I a 2/4 de 12 va començà la Trobada d’Adults del Saltem i Ballem amb el galop de presentació, la sardana de lluïment, una segona en la modalitat de punts lliures, i acabà amb la sardana de germanor. L’organització va lliurar un obsequi per a totes les colles i grups participants i a continuació la ballada oberta a tothom fins al migdia.

Els músics de l’Escola Municipal de Música d’Agramunt es van incorporar al programa musical, interpretant les sardanes de forma conjunta amb la Bellpuig Cobla a la sardana de germanor de la trobada d’adults, i van continuar conjuntament en les darreres sardanes del programa musical de la matinal.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page