El 10 d'abril es coneixeran els guanyadors la 2a edició del Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens

Donades les circumstàncies sanitàries, s’han suspès totes les activitats culturals previstes. L’acte es farà sense públic i es limitarà als mitjans de comunicació


El Centre Cultural Sant Joan de Térmens acollirà, aquest dissabte 10 d’abril, a les 12 del migdia, l’acte d’entrega del premi a l’autor o autora de l’obra que ha estat escollida la guanyadora de la segona edició del Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens.


A causa de les mesures sanitàries del moment, s’han suspès totes les activitats programades i l’acte es limitarà a fer l’entrega del premi per part dels membres del jurat al guanyador o guanyadora i a atendre els mitjans de comunicació que hi estiguin interessats.


El premi el convoca l’ajuntament del consistori, té un import de 4.000 euros, i l’obra guanyadora es publicarà en una col·lecció especial. Amb aquest projecte, l’Ajuntament de Térmens fa una aposta per la cultura com a element dinamitzador de l’àmbit local i ho fa amb l’organització d’un premi d’àlbum il·lustrat que entronca amb la gran tradició d’il·lustradors i il·lustradores que tenim a Catalunya.


Pel que fa a la temàtica del premi, es valora especialment que els àlbums facin referència al món rural i al primer sector, que són els eixos de la societat i l’economia lleidatana. Tot i això, la convocatòria és oberta a totes les temàtiques i finalment el que el jurat valorarà serà la qualitat i l’originalitat dels treballs presentats, tant pel que fa als textos com a les il·lustracions.

banner-reclam.gif