top of page

Dos alumnes de la comarca de la Noguera premiats en les Proves Cangurs 2024

El passat 27 de maig es van otorgar a l’auditori AXA de Barcelona els premis Cangur ‘24, una competició de matemàtiques que aquest curs ha agrupat més de 110.000 alumnes de quasi 1.000 escoles de tot Catalunya, en les diferents categories, des de 5è de primària fins a 2n de Batxillerat, fent entrega de premis als 15 millors alumnes de cada categoria.

Enguany, dos alumnes de la Noguera van tenir premi especial. El Nil Bernet Treviño, d’Escola Pia Balaguer, va ser premiat en la categoria 1r d’ESO, per quedar en la 9a posició de més de 25.000 participants. En Nil repeteix per segon any consecutiu, ja que l’any passat va quedar 8è en la categoria de 6è de Primària.

Per altra banda, el Nil Benabarre González, de l’Escola Mare de Déu de la Guardiola, de La Sentiu de Sió, va ser premiat en la categoria 5è de Primària, quedant en la 6a posició de més de 12.000 participants.

Les Proves Cangur són una competició internacional de matemàtiques que es celebra anualment en més de 50 països arreu del món. El nom “Cangur” prové del fet que la competició es va originar a Austràlia. Aquestes proves és un conjunt de 30 problemes matemàtics dissenyats per estimular i desafiar als estudiants de tots els nivells d’habilitat.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page