Dissabte 4 de juliol Balaguer celebrarà una festa per revitalitzar el comerç

El dissabte 4 de juliol el comerç de Balaguer celebrarà la festa ‘Som Comerç - Vine al comerç de Balaguer’ amb música, espectacles i moltes sorpreses, a més es presentarà la nova campanya del comerç de la ciutat.

Es tracta d’una acció de revitalització comercial per donar inici així a la represa de l’activitat després de l’aturada d’alguns sectors per la pandèmia del coronavirus.

La festa transcorrerà de les 19 h fins a la una de la matinada en el que es preveu que sigui una tarda-nit diferent amb cercaviles i altres actuacions i sorpreses, sempre mantenint les mesures de seguretat. Es demana en aquest sentit portar la mascareta, ja que hi ha llocs i carrers que són estrets.

La iniciativa ha estat organitzada conjuntament per les Associacions de comerciants ACB (Associació de Comerciants de Balaguer) i CBH (Comerç Balaguer Històric) i la Paeria de Balaguer.

A les 19.30 h del mateix 4 de juliol, d’altra banda, tindrà lloc també la presentació d’una nova campanya de dinamització comercial promoguda per la Paeria, com una eina més per ajudar al petit comerç de proximitat. Per tal de donar-la a conèixer es col·locaran diferents punts amb productes de marxandatge de la campanya.

Una festa destinada a reactivar el comerç de la ciutat i amb activitats lúdiques per totes les edats, música i sobretot mantenint el respecte i les mesures de seguretat, perquè tothom es passegi per les diferents botigues i compri amb seguretat, donant vida al comerç de proximitat.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per