Diferents pobles de la comarca de la Noguera participen al Let’s Clean Up Europe

Aquest mes de setembre en diversos municipis de la Noguera s’han organitzat activitats per participar a la campanya Let’s Clean Up Europe. Es tracta d’una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la gran quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i per promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

El Let’s Clean Up Europe, organitzat per la Unió Europea, a Catalunya està impulsat per l’Agència de Residus de Catalunya, i s’hi poden inscriure entitats públiques i privades amb activitats de neteja de l’entorn.

A la Noguera s’hi organitzen diverses activitats durant aquest mes de setembre. L’Ajuntament d’Àger organitzarà l’acció “La vall sense brossa”, per netejar la zona alta de la via Romana d’Àger. Estava oberta a tot el públic. També l’Ajuntament de les Avellanes i Santa Linya organitzarà el “Clean up Vilanova de la Sal!”, per netejar l’entorn de la font de les Fontanelles. Per aquestes dues activitats cal apuntar-se prèviament.

Per aquest divendres 18 de setembre l’escola Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer organitza el “Le’ts Clean up day” per netejar el marge esquerre del riu Segre al seu pas per Vallfogona de Balaguer.

Altres pobles de la comarca, també s’han apuntat a l’activitat com el diumenge 20 de setembre, al matí l’Ajuntament d’Ivars de Noguera i el dissabte 26 de setembre l’Ajuntament de Tiurana organitza “Neteja del Racó de les Bruixes durant el matí.

Totes aquestes accions estan obertes al públic, amb inscripció prèvia. Per trobar informació més detallada sobre cadascuna d’elles podeu visitar l’enllaç de l’agenda d’activitats del Let’t Clean Up Europe a la pàgina de l’Agència de Residus de Catalunya. (http://www.arc.cat/agendalcue/).

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per