top of page
hemeroteca.jpg

Des del passat 11 de març que ja estan a la venta les samarretes de la VIII Fira dels Somnis

Una festa solidària amb l’objectiu de recaptar diners per la investigació del càncer infantil


A partir del passat dilluns 11 de març, ja es poden adquirir les samarretes solidàries de la VIII Fira dels Somnis de Balaguer, amb l’objectiu de recaptar diners per a la investigació del càncer infantil.

Les samarretes es poden adquirir de manera presencial al Casal Lapallavacara i a la piscina coberta de Balaguer. A part els grups, podran fer la reserva en els diferents centres educatius, a través de l’AFA, bé a través dels ajuntaments. La samarreta té un preu de 10 €, i amb el donatiu s’inclou un dorsal numerat, que servirà per a participar a la cursa. La cursa és oberta a tothom, hi poden participar persones de totes les edats, amb un recorregut urbà de 5 quilòmetres pels carrers de Balaguer, i amb una caminada popular de 3 quilòmetres, amb sortida i arribada a la plaça de l’estació d’autobusos de Balaguer.

La Cursa dels somnis 2024 té la voluntat d’aconseguir superar els 3.500 inscrits, per a convertir-se en la cursa-caminada més gran de les Terres de Ponent.

Des de la Comissió organitzadora s’anima a la ciutadania a comprar la samarreta, per tal de contribuir a la recaptació per a la investigació del càncer infantil. També des de l’organització es demana adquirir la samarreta al més aviat possible, per tal d’evitar problemes d’estoc de talles.




Comments


banner-reclam.gif
bottom of page