Des de la Paeria es treballarà per impulsar zones verdes i espais històrics de la ciutat

La Paeria de Balaguer ha iniciat els treballs de neteja i arranjament als accessos dels espais verds i històrics de la ciutat en el marc d’una campanya per posar-los en valor i dignificar-los.

Amb aquesta iniciativa, de l’àrea de medi conjuntament amb l’àrea de cultura, el consistori pretén donar a conèixer els múltiples espais naturals del municipi i animar a la ciutadania a gaudir-ne respectant-los, per això els posarà a punt perquè la gent els pugui visitar.

La zona del Barranc dels Rucs i el portal del Torrent, una dels més deteriorades pels abocaments descontrolats de residus, serà la primera actuació de la campanya. Els treballs de neteja ja han començat i es preveu que durant les properes setmanes s’instal·li la nova senyalització. El punt escollit per iniciar la campanya no és fortuït, ja que a banda de la urgència en el sanejament de l’espai, aquest reuneix els dos principals punts d’interès d’aquesta; el natural i l’històric.

Per altra banda, el Camp de Treball de Joventut de la Generalitat estarà durant dos setmanes ajudant a l’eliminació de plantes al·lòctones (plantes invasores) al primer tram del camí de les Franqueses.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per