top of page
hemeroteca.jpg

Creu Roja Joventut reparteix més de 3.600 joguines entre 1.200 infants de la demarcació de Lleida

• Amb el lema “Els seus drets en joc”, la 31a Campanya de Joguines de la Creu Roja Joventut ha distribuït un total de 3.606 joguines noves, no bèl·liques i no sexistes a la demarcació entre 1.202 infants i joves de la demarcació lleidatana.

• Des de Creu Roja de la Noguera, s’han atès a 152 infants, fent una entrega de 456 joguines (dos jocs, llibres de lectura i/o material escolar).

• La iniciativa ha comptat amb la participació de 18 persones voluntàries i 10 empreses, centres educatius i entitats col·laboradores de la comarca.

Un any més, Creu Roja Joventut tanca aquesta emblemàtica campanya aconseguint complir amb la seva doble fita: fer arribar joguines noves, amb valors i adequades a l’edat de cada nen i nena, i promoure el dret al joc entre tota la infància.

Amb el lema “Els Seus Drets En Joc”, la 31a Campanya de Joguines va arrencar a principis de novembre amb l’objectiu de cobrir les necessitats de totes les famílies amb menys recursos que atén l’entitat durant tot l’any, i poder garantir així el dret al joc dels seus infants. La Campanya de Joguines s’emmarca dins del projecte ‘La Joguina Educativa’, que es duu a terme durant tot l’any per sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i garantir el dret dels infants a jugar.

Des d’aleshores l’organització, amb la col·laboració de 10 entitats, centres educatius i empreses de la comarca, han dut a terme múltiples activitats de sensibilització, com són l’organització d’activitats de difusió, habilitant punts de recollida de joguines o fent aportacions econòmiques i difusió de la campanya, per tal de conscienciar sobre el valor educatiu del joc i recollir el màxim nombre de joguines possible.

Els punts de recollida habilitats van ser a l’acadèmia Kids&Us de Balaguer, Kukut, Jar Toys, Biblioteca Margarida de Montferrat, Ajuntament de Montgai, Ins Ermengol IV i Caixa Rural. D’altra banda, es van organitzar activitats solidàries com a Bellcaire d’Urgell amb l’activitat de ballada de Country organitzada pels grups Lucky Luke i Rock Step Country, a Balaguer es va realitzar el partit solitari organitzat per l’EFS Balaguer Comtat d’Urgell i la donació econòmica de Sanahuja comercial.


Creu Roja Joventut a la Noguera

Entradas Recientes

Ver todo

El xut vell. Fent records (II)

Amb un barret vell de palla que m’anava gran. Sucat d’oli que em ficava la mare. I un pot de llauna amb una ansa que em va arranjar el Fernando de cal Xarrac. Vaig començar la meva tasca. Obeint al pa

El congost de Mont-rebei:una assignatura pendent

El congost de Mont-rebei és un dels principals punts d’interès natural i turístic de la Noguera, el Pallars Jussà i la Baixa Ribagorça. Un lloc on es pot fer senderisme, escalada, caiac i vol en parap

banner-reclam.gif
bottom of page