Continua el cicle d’Hivern al Teatre Municipal amb aforament limitat

El Teatre Municipal continua la seva programació de la temporada d’hivern.

Per aquest diumenge 14 de febrer, és el torn d’una obra de teatre infantil “Camí de l’escola”, és la història extraordinària de tres germanes, que s’han d’enfrontar diàriament amb una multitud d’adversitats i perills per arribar a l’escola. L’obra es podrà veure a partir de les 18 h.

El següent diumenge, 21 de febrer a les 18 h, és el torn de l’obra “Alguns dies d’ahir”, dirigida per Ferran Utzet i protagonitzada per Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó, Francesc Cúellar. La vida d’una família durant els 4 mesos més impactants de la nostra vida recent, els mesos claus del “Procés”.

Aquest mes l’acabarà l’obra Preses, el divendres 26 de febrer a les 20.30 h. Inspirada en els llibres Les dones del Prat i la repressió franquista, d’autors Pratencs i Dones entre reixes de Neus Ribas, l’obra és un recull de les vivències dins la Presó de dones de Barcelona (actual edifi ci de El Corte Inglés de Diagonal) i de dones provinents de la Colònia Americana del Prat. Durant la repressió franquista les presons de dones es van saturar. Molts convents com aquest van ser habilitats com a presons per instruir i moralitzar a “dones esgarriades”. Patriarcat en estat pur on dones sense feina, amb una família per alimentar i amb els seus homes afusellats no tenien més remei que robar als camps, fer estraperlo o prostituir-se. Totes elles activitats il·legals que un dia o altre les portarien a presó. Van perdre una guerra, part de la família i el dret a ser ciutadanes.

Tot i les restriccions, la Cultura aposta per fer les coses bé i poder continuar amb la seva programació, amb l’ús de mascareta, espais i capacitat al 60%.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per