top of page
hemeroteca.jpg

Concert de primavera de l’Orfeó Balaguerí el proper 10 de març

El proper diumenge 10 de març a les 20 h del vespre, l’Església de Sant Domènec serà l’escenari del concert de primavera de l’Orfeó Balaguerí.

Durant el concert es farà la presentació del nou carnet de socis i sòcies, tal i com es va anunciar al concert de Nadal.

En la primera part, un repertori amb cançons contemporànies, com la cançó de Sau, ‘Boig per tu’, seguida de ‘La Gavina’ de Frederic Sirés; ‘Les choristes’ de Christophe Barratier i Bruno Coulais; a la que seguirà ‘YMCA’ dels The Village People, concretament de Jacques Morali, Victor Willis i Henri Belolo; i finalment ‘Soc de l’Oest’ de David Esterri.

La segona part del concert començarà amb l’Hallellujah, de Leonard Cohen, seguida de ‘El lleó dorm aquesta nit’, una cançó tradicional africana amb melodia de Salomon Linda; ‘Bonse Aba’, una cançó tradicional de Zàmbia, amb melodia de Victor C. Johnson. D’altra banda i amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música, s’interpretarà ‘Siyahamba’, una cançó tradicional de l’Àfrica del sud, i ‘Ara!’ del grup català Doctor Prats.

L’entrada serà amb taquilla inversa, tal i com s’ha anat fent en els darrers concerts de l’Orfeó balaguerí.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page