Concert de presentació del nou treball del cantautor Jordi Montañez

El proper 8 d’agost es farà un concert unpluged a les Vinyes Vall de Baldomar per presentar el quart disc del cantautor Jordi Montañez, “Minsk, Praga, Budapest”.

El concert que ja compta amb les places exhaurides, es desenvoluparà amb un gran espai com són unes bodegues i a més a més de gaudir de la seva música, es podrà fer un tast de tres vins D.O. Costers del Segre, una de les quals és una edició limitada que porta la imatge del disc a l’etiqueta, etiquetat a mà i elaborat per la bodega familiar Vall de Baldomar.

Fins ara i des de la crisi del Covid-19, Montañez ha hagut d’aplaçar els concerts que tenia previstos. Ara per ara, intenta continuar la gira i poder presentar les cançons d’aquest quart disc.

Montañez forma part de l’actual escena de cançó en llengua catalana i des de la seva formació l’any 2012 forma part del col·lectiu La Cançó Necessària, amb Pau Alabajos, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Josep Romeu i Andreu Valor, per fer visible l’escena de la cançó compromesa als Països Catalans. Fou donat a conèixer amb la lectura del manifest homònim a Petra (Mallorca) l’1 de febrer de 2013 en l’acte de presentació de la campanya Som Països Catalans.

El passat 7 de març va poder presentar el seu nou treball “El temps, l¡’amor i la nostalgia” en el marc del Festival BarnaSants.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per