Comença el Gran Recapte d’Aliments a la Noguera enguany amb un nou format

Organitzat pel Banc d’Aliments de Catalunya i es fa sempre un mes abans de les festes de Nadal


Enguany el Gran Recapte d’Aliments pren un nou format degut a la pandèmia del Covid-19, i enlloc de fer recollides d’aliments es farà en dos vessants.

Per una banda, des del dilluns 16 de novembre fins aquest dissabte 23 de novembre les grans superfícies comercials de Balaguer que cada any hi col·laboren (BonÀrea, Caprabo, Dia, Lidl, Mercadona, Plus Fresc), participaran en la campanya venent tiquets per un import de 3 euros, enlloc de posar a disposició de les entitats organitzadores un espai per dipositar els aliments, evitant possibles contagis.

Per altra banda, les persones voluntàries que els anys anteriors col·laboraven a recollir el aliments als supermercats, enguany també hi seran presencialment amb una tasca informativa sobre com fer l’aportació. Aquestes persones voluntàries són les que van respondre a la crida que es va fer des de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través de diverses associacions i entitats de Balaguer.

La recaptació total es destinarà a l’adquisició d’aliments bàsics per al projecte Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera, del qual són entitats impulsores Càritas, Creu Roja i el Consell Comarcal.

Cal recordar que amb la renovació del conveni de col·laboració del Consell Comarcal de la Noguera amb la Fundació “la Caixa” aquesta entitat també fa una important aportació per al funcionament d’Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera.

Cada any, centenars de voluntaris ajuden a fer la recollida en els establiments d’alimentació i milers de veïnes i veïns de Balaguer i comarca col·laboren en la donació d’aliments.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per