top of page
hemeroteca.jpg

Celebració del 40è aniversari de la Residència Sant Domènec de Balaguer

La Residència Sant Domènec, entitat sense afany de lucre i declarada d’Utilitat Pública, celebra els seus 40 anys amb una festa el proper diumenge dia 1 d’octubre, en el que s’han programat un seguit d’actes.

En aquesta celebració s’ha convidat els més de vuit-cents socis que formen part de l’associació, els residents, les famílies, els col·laboradors, els treballadors i, així com totes aquelles persones que han format part de la història de la residència al llarg d’aquests quaranta anys.

La celebració començarà amb una missa solemne a l’església de Sant Domènec, la qual serà presidida per l’Arquebisbe Mons. Joan-Enric Vives, la participació de l’Orfeó Balaguerí i l’acompanyament musical al piano de Marta Mesalles.

Al claustre s’inaugurarà l’exposició ’40 anys de compromís i qualitat’, en la qual a través de trenta-vuit obres es proposa un recorregut per tot allò que forma part del dia a dia i de la pròpia història de la residència.

Finalment, per a tots els assistents s’oferirà un aperitiu a la plaça de Sant Domènec, amenitzat del grup Ksonronda. A més, els residents gaudiran d’un dinar especial de celebració amb un pastís d’aniversari.

banner-reclam.gif
bottom of page