top of page
hemeroteca.jpg

Carnestoltes amb tast de Congre, balls de disfresses el dissabte i rua el diumenge

La novetat d’enguany és el ball de tarda al Molí de l’Esquerrà enlloc de la rua el dissabte a la tarda


La ciutat de Balaguer celebrarà el Carnestoltes del Congre els propers dies 10 i 11 de febrer, amb novetats importants en el format de la festa i amb la intenció d’adaptar-la a les necessitats de les diferents franges d’edat.

El Carnestoltes començarà el dissabte dia 10, amb l’actuació del Grup Vent de Ponent i la degustació d’un tast d’olla de congre, un plat típic del final del Carnestoltes a les nostres terres a càrrec de l’associació Dona Rural a la plaça del Pou.

Després, a partir de les sis de la tarda i fins les nou del vespre, se celebrarà un ball de disfresses jove al pavelló del Molí de l’Esquerrà. En aquest actuaran els dj’s Edgar Manchado i Hector Ortega de Flash FM, i comptarà amb concursos, animació, premis i moltes sorpreses més. L’entrada serà gratuïta. Aquesta activitat substitueix la rua jove i pretén augmentar la participació al Carnestoltes d’un públic més jove i adolescent, ja que durant els darrers anys no participaven ni a la rua de tarda ni a la del diumenge al matí.

A la nit, a partir de les onze, tindrà lloc al pavelló Molí de l’Esquerrà el Concert de Nit amb els grups de versions locals Ella i Jet Lag, els dj’s Marsal Ventura i Nash, i l’entrada també serà gratuïta. Durant el concert se celebraran els concursos de disfresses individual, per parelles i per grups.

D’altra banda, el diumenge al matí es farà la Rua Infantil del Congre. Aquesta sortirà des del carrer Noguera Pallaresa i anirà fins a la plaça del Mercadal, amenitzada pel grup de batucada Bandelpal i el grup de percussió de l’Escola Municipal de Música. A la plaça es realitzarà el tradicional concurs de carrosses, vehicles a remolc i disfresses de comparses. La rua acabarà amb un espectacle d’animació i show a càrrec de Jorge de la Suerte, amb la corresponent entrega de premis de les diferents categories presentades.

Per aquesta edició també s’augmenten les quantitats econòmiques dels premis dels concursos de carrosses, vehicles a remolc i comparses, per tal d’animar a la ciutadania a participar i poder fer una gran festa del Carnestoltes a la ciutat.

Les bases de les diferents modalitats de concursos, premis i formularis d’inscripció dels dos dies, es poden consultar a la pàgina web: carnestoltes.balaguer.cat

Comments


banner-reclam.gif
bottom of page