Campanya de captació de voluntàries i voluntaris per Creu Roja

Creu Roja té els seus orígens en la voluntat de salvar vides i evitar el patiment de les persones, sota aquest PRINCIPI la nostra entitat continua actuant a través de l’acció i la prevenció en tot tipus d’activitats i emergències.

El nostre COMPROMÍS és continuar garantint l’atenció sanitària en esdeveniments esportius, culturals, festes locals etc, a través dels serveis preventius terrestres i dels serveis preventius aquàtics a bona part de les platges del litoral català.

El nostre OBJECTIU és mantenir els equips de socorristes degudament preparats gràcies als itineraris formatius que Creu Roja estableix.

El nostre OBJECTIU és minimitzar riscos i preveure una ràpida actuació. Per aquest motiu posem a disposició els següents recursos materials:

- Ambulàncies de suport vital bàsic.

- Punts d’assistència sanitària.

- Hospitals de campanya.

- Material mèdic.

- Vehicles de transport…

La nostra MISSIÓ és ser cada cop més a prop de les persones.

Des de Creu Roja la Noguera estem cercant persones que estiguin interessades en el món sanitari. Si tens més de 18 anys i vols formar part de la nostra entitat, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem!!

Salut, Socors i Emergències. Creu Roja de la Noguera (Telèfon: 973445795 - Fax: 973445796).


Creu Roja La Noguera


Entradas Recientes

Ver todo

Res de nou

Els dies van passant i la pandèmia continua no afluixant. El seguir els números d’afectats que ens donen pot donar més d’un desgavell mental a qualsevol, que sense desdenyar-los no els entenem. Però t

L’afecte; la gran mancança humana

Al final, l'afecte prevaldrà davant de tot. Durant la vida d'un home, moltes vegades, quasi sempre, ha estat responsable dels seus actes o formes de ser; moltes vegades aquests no són els més idonis.

Que veiem

Sento haver de dir que vaig caure en un optimisme gens propi del temps que ens toca viure. I després de reconèixer-ho ja hem direu on esteu vosaltres. Farà dos mesos vam anar a votar d’una manera exe

banner-reclam.gif