top of page
hemeroteca.jpg

Caixa Rural i l’Associació ACB signen un acord de col·laboració per impulsar el teixit comercial

Caixa Rural i l’Associació de Comerciants de Balaguer (ACB) van signar un acord de col·laboració amb l’objectiu de donar suport i impulsar al teixit comercial de Balaguer.

D’aquesta manera, l’Entitat es converteix en un referent financer per al conjunt de 130 socis que configuren l’associació. Nascuda l’any 2000, l’ACB vol garantir la consolidació del seu comerç i el seu àmbit d’influència, i millorar la seva difusió i promoció. Per això, actualment viu una fase d’expansió i vol créixer en comerços i empreses del Polígon Campllong.

Aquest acord permetrà a Caixa Rural oferir condicions financeres preferents als comerciants balaguerins en nombrosos productes i serveis. Entres d’altres, tindran condicions excel·lents en comptes corrents i finançament especialitzat, i prioritat amb els nous productes.

Aquesta trobada forma part de l’aposta de Caixa Rural per impulsar les localitats, els barris i les comunitats on té presència, convertint-se en un dels motors del seu desenvolupament econòmic i social. La firma va anar a càrrec de Ramon Fargues i Francisco Navarro, director de l’oficina de Caixa Rural de Balaguer i gerent de negocis de la mateixa, i Josep Maria Rovira Pijuan, president de l’Associació de Comerciants de Balaguer.
banner-reclam.gif
bottom of page