Círculo de Borneo una formació amb empremta balaguerina ha presentat el seu nou disc

Aquest dilluns 1 de juny, el grup Círculo de Borneo ha presentat el seu nou disc “Hombre Madre”, que podrà trobar-se a les principals plataformes digitals o mitjançant la seva web: www.circulodeborneo.com.

Un projecte musical nascut l’any 2010 encapçalat per Joan Magrí (lletrista y cantant) i Josep M. Porté (pianista i compositor). També en formen part un grup de musics experimentats i compromesos com: Jordi Noró (percussió), Montserrat Sanahuja (violoncel), Carles Fortuny (flauta travessera), Francisco Javier Reyes (violí), Anna Borrego (cors i percusió).

Hombre Madre és el seu segon LP i ha estat produït pel músic lleidatà Antoni Tolmos. Un treball compost per 10 temes que ens descobreixen paisatges acústics i descripcions melòdiques d’estils diversos i que es fonamenten en situacions i realitats quotidianes.

El primer senzill “Desayuno con los ángeles” es podrà escoltar pel seu canal Youtube, així com una part significativa de la seva discografia.

La gira de concerts no està prevista, ja que estan a l’espera de les novetats que es puguin anar presentant degut a la pandèmia provocada pel Covid-19 i que ha parat gran nombre d’activitats previstes pels propers mesos.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per