Càritas segueix repartint les targetesmoneder per la compra d’aliments

Ja s’han repartit 101 targetes alimentàries per diferents poblacions de la província de Lleida per a famílies afectades pel Covid-19


La situació crítica de moltes persones, de famílies on conviuen infants, persones sense feina i sense ingressos i també gent gran, urgeix la intervenció de Càritas lliurant a les famílies, targetes moneder per comprar aliments als comerços.

Continuant amb el projecte de targetes bàsiques de compres d’aliments, iniciada fa dos anys i que arran del Covid-19 ha hagut d’augmentar per tres el pressupost que s’hi destinava, des del passat mes de març Càritas d’Urgell, al llarg del territori del Bisbat d’Urgell, ha repartit a les famílies que ho han necessitat targetes moneder per tal que puguin comprar aliments.

Durant aquest període s’han entregat un total de 101 targetes d’aliments per un valor de compra de 26.904,56 €. La previsió de Càritas d’Urgell és la de repartir una última tongada d’ajuts extraordinaris per tal de no deixar a les famílies en aquesta situació en la qual ens trobem ara, on les necessitats s’han triplicat.

Càritas d’Urgell té com a objectiu primordial, en aquesta situació de crisis social, provocada per la pandèmia del COVID-19, de no deixar ningú enrere en els seus drets socials i atendre especialment els més vulnerables per això a part dels ajuts alimentaris mitjançant aquestes targetes, també s’ha donat més de 23.000 euros entregats en ajudes a lloguers, subministrament i ajudes de salut, només tenint en compte aquest període de 2 mesos.

Durant el temps de pandèmia s’han destinat 50.000 € i es preveu que la situació que estem vivint farà que aquest import en ajudes augmenti tant com el número de persones que precisaran aquesta ajuda.

Qui vulgui fer donatius ho pot fer a travès del web caritasurgell.cat
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per