Càritas, Creu Roja i el Consell Comarcal renoven el conveni amb el Projecte Àgape

El passat 20 de juliol, es va renovar el conveni de col·laboració entre Càritas Parroquial de Balaguer, Creu Roja de la Noguera i el Consell Comarcal de la Noguera per a un període de 4 anys, en què les entitats signants palesen el seu compromís per garantir el funcionament del projecte Àgape, aliments solidaris de la Noguera per donar cobertura a les necessitats alimentàries bàsiques a tots els pobles de la comarca.

El conveni estableix que les tres entitats treballaran de forma coordinada, cadascuna aportant els recursos de què disposen. Així, Creu Roja i Càritas proporcionen les persones voluntàries per a fer les tasques de recollida, emmagatzematge i lliurament dels aliments, i també derivaran als Serveis Socials d’Atenció Primària de la Noguera aquelles persones usuàries dels seus serveis que necessitin assistència en forma d’aliments.

Per la seva banda, el Consell Comarcal, a través de l’Àrea de Serveis Socials, es farà càrrec tant de les instal·lacions com de la gestió del projecte Àgape, des de la detecció de necessitats fins al lliurament dels aliments, assignant-hi el personal tècnic necessari per al correcte funcionament del banc d’aliments de la Noguera.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per