Bellcaire d’Urgell estrena les obres de remodelació delconsultori mèdic

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, va presidir el passat dissabte la inauguració de les obres d’ampliació i remodelació del consultori mèdic de Bellcaire d’Urgell, ubicat a la plaça Major i que ja es troba operatiu des de fa uns dies.

Al consultori municipal, el president de la Diputació va descobrir una placa commemorativa.

Les reformes realitzades al consultori han comptat amb un pressupost d’uns 95.000 euros, dels quals 40.000 han estat subvencionats per la Diputació de Lleida, i han vingut a donar resposta a l’estat de deteriorament en què es trobava l’equipament. Així, l’actuació s’ha centrat en l’ampliació i remodelació de l’espai, adequant una sala de cures, un petit office i dos petits magatzems, així com refent la claraboia i la terrassa que fan de sostre del consultori, afectades per filtracions d’aigües. D’aquesta forma, l’espai s’ha adaptat a les necessitats actuals i serà apte per oferir un millor servei a la població. Les obres s’han allargat més del previst com a conseqüència del confinament.

La inauguració s’ha fet coincidir amb la Festa Major, que se celebrava des del dijous i fins dilluns, i que inclou actes culturals, esportius i infantils, entre els que destacaven la Festa de la Vellesa i les tradicionals cassoles de Bellcaire, enguany amb un format especial degut a la situació sanitària, seguint uns protocols que també s’han implantat en tota la resta d’actes programats.

Joan Talarn va estar acompanyat d’Estefania Rufach, vicepresidenta segona, i dels diputats Ramon Cónsola i Eloi Bergós, a l’Ajuntament, on ha estat rebut per l’alcalde, Jaume Montfort, pel president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa, i per membres de la corporació municipal.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per