top of page
hemeroteca.jpg

Baqueira Beret ha presentat la nova temporada a la província de Lleida al Palau de Margalef

 

Baqueira Beret presenta a Espanya, França i Gran Bretanya la temporada 2023-2024 en 12 ciutats durant els mesos d'octubre i novembre.


Aquest passat dimecres 22 de novembre es va presentar la nova temporada de Baqueira Beret al Palau de Margalef (Torregrossa), on a part de presentar les noves millores i inversions fetes per aquesta temporada, també van poder confirmar la previsió d'obertura de pistes per aquest dissabte 25 de novembre, després de les nevades d'aquests dies, que han deixat gruixos de fins a 35 centímetres, i les baixes temperatures, que han permès produir neu, s'engegarà part de l'àrea de Baqueira amb un total de 25 km de pistes obertes i 8 remuntadors en funcionament.

 

El tour de Baqueira Beret va començar a Espanya el passat 7 de novembre i es prolongarà fins al 30 del mateix mes, amb l'objectiu de presentar les novetats de la temporada 2023-2024. Durant un mes complet, nou ciutats a Espanya, a més de dues a França i una al Regne Unit, tindran l'oportunitat de descobrir totes les novetats de l'estació i els atractius de la Vall d'Aran per al pròxim hivern.Les activitats a realitzar durant la presentació inclouen jocs per a tota la família, creativitat en xarxes socials i estarà instal·lat el sistema Instax pel qual els visitants es podran emportar a casa un record en forma de foto original. També es podran provar productes típics de la zona. En les presentació estaran també els patrocinadors Salomon i Audi una vegada més.

 

La temporada actual es presenta amb novetats destacables. Entre elles, la inversió en producció de neu, la reordenació de pistes i la creació de tres nous traçats. A més, l'Hotel Montarto ha estat completament renovat i La Choza, la nova cafeteria a la cota 1800, es perfila com un punt de restauració d'èxit. S'han implementat nombroses millores digitals per a garantir la comoditat dels esquiadors i reduir al màxim les esperes i evitar cues.

 

L'itinerari de promoció a Espanya i França inclou les següents localitats:

7 de novembre Bilbao

8 de novembre Santander

9 de novembre Oviedo

10 de novembre Sant Sebastià

14 de novembre València

16 - 17 de novembre Madrid

21 de novembre Vall d'Aran

22 de novembre Lleida

24-26 de novembre Barcelona

28 de novembre Bordeaux

30 de novembre Tolosa

 

Més informació premsa:

@baqueira_beret
banner-reclam.gif
bottom of page