top of page
hemeroteca.jpg

Balaguer viurà una nova edició de l’Harpia els dies 23, 24, 25 i 26 de maig

Una ruta gastronòmica pels bars i restaurants de la ciutat acompanyats per una cercavila el dijous al vespre


Balaguer ha presentat una nova edició de les festa medieval de l’Harpia, pels dies 23, 24, 25 i 26 de maig, amb un programa molt extens que es pot consultar al web el programa sencer d’activitats: harpia.balaguer.cat

L’Harpia Balaguer medieval començarà enguany el dijous dia 23 al vespre, amb una ruta gastronòmica per bars i restaurants de la ciutat, acompanyats d’una cercavila amb el grup Els Taverners i Maria Bullfarines.

El tema que vehicularà l’edició d’enguany són els 600 anys de la mort de la comtessa Isabel d’Aragó, i el tema de la Jornada d’Estudis Rei Pere el Cerimoniós serà la maternitat a l’edat mitjana. La jornada se celebrarà el divendres i clourà amb una espectacle teatral a l’espai gastronòmic de les Tavernes, a càrrec de la Cia. De comèdies Crisi Perpètua, anomenat Veus que encara ressonen. Misogínia i feminisme medievals.

A la tarda, a la zona del mercat medieval tindrà lloc l’espectacle infantil ‘Els Traginers del camí’, a càrrec de la Companyia La Cremallera Teatre, una proposta de màgia, titelles, contes i cançons, a l’escenari de l’espai gastronòmic Les Tavernes. També el divendres a la nit a l’espai de les Tavernes, tindrà lloc un concert amb el grup Gregotechno.

Una altra activitat que serveix com a recreació històrica és el campament medieval que s’instal·larà com cada any al Parc de la Transsegre, on unes 40 persones escenificaran la vida de l’edat mitjana, amb diferents activitats per a tots els públics que es podran gaudir en diferents franges horàries.

L’espai infantil s’ubicarà de nou a la plaça del Pou, i s’hi duran a terme diferents propostes per als més petits. Igualment, a la plaça del Mercadal, hi haurà la Carpa de Jocs de taula i de rol medievals, de la mà de l’Associació dels Argonautes del rol de Balaguer. També la Carpa de Soft Combat i altres activitats, a càrrec de Leyendas Medievales, amb una petita galeria de tir amb arc, amb fletxes segures amb punta de goma i un espai amb arena de combat, on s’entrenarà amb espases d’escuma segures.

Durant el dissabte i el diumenge hi haurà un seguit d’activitats diverses i per a tots els públics en els diferents escenaris que conformen la festa medieval, tallers, actuacions itinerants... un programa variat que ompliran els carrers de la ciutat tot revivint el passat medieval.
Comentários


banner-reclam.gif
bottom of page