top of page
hemeroteca.jpg

Balaguer va acollir la pre-estrena del film “Teoria dels cossos”

El balaguerí Albert Bové Gràcia és el director de fotografia, i aquest film és el seu tercer llargmetratge


El passat dissabte 16 de desembre es va celebrar la pre-estrena del film ‘Teoria dels cossos’, a la sala d’actes de la Paeria. En aquesta pel·lícula, protagonitzada per Miquel Sitjar i Ivana Miño, participa el balaguerí Albert Bové com a director de fotografia, i Toni Salut com a tècnic de càmera.

Albert Bové és graduat en Audiovisuals pel TecnoCampus de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, i ha participat com a director de fotografia en films com ‘Vampiras: The Brides’ de 2022, i ‘Tigre callejero’ de 2021, ambdues dirigides per Iván Mulero, i ‘Teoria dels cossos’ de 2023 i dirigida per JR Armadàs. També ha participat en altres produccions com ‘Las Invisibles’, ‘A través del mar’, ‘Els Amants’ o ‘Bienvenidos a Edén’.

Quant a la sinopsi del film narra com els protagonistes, en Mon i la Neus -interpretats per Miquel Sitjar i Ivana Miño- es coneixen en un esdeveniment de l’Any Ferrater. Ràpidament, senten una atracció que va més enllà de la seva feina relacionada amb la literatura. Al llarg de l’any es van trobant en diversos actes relacionats amb poesia en els que la connexió entre ells és evident, i la passió per les lletres donarà pas a altres passions.

‘Teoria dels cossos’ és l’òpera prima del director i guionista JR Armadàs Monclús, el qual és llicenciat en Dret i Periodisme, a més d’haver publicat tres novel·les i vuit relats curts.

A la pre-estrena hi va assistir la paera en cap, Lorena González, que va destacar la importància de posar en valor els creadors del territori i poder acollir actes com aquest amb alguns dels protagonistes.

Aquest film s’estrenarà a les sales de cinema el proper 27 de desembre.




banner-reclam.gif
bottom of page