Balaguer suspèn totes les activitats culturals de més de 10 persones

La Paeria de Balaguer va decidir el passat dimarts 25 d’agost, suspendre totes les activitats previstes amb més de 10 persones durant els propers 15 dies. La decisió es va prendre en una reunió de l’equip de govern i després de l’anunci fet pel Govern de la Generalitat del passat dilluns 24, segons el qual es prohibien les reunions de més de 10 persones en l’àmbit públic i privat.

Aquesta decisió afecta a tots el actes que s’havien de celebrar els propers 15 dies, essent el primer acte suspès el de música i tapes amb el grup català “TributABBA” a la Plaça del Teatre.

També queden suspeses d’aquesta manera activitats com els monòlegs de dimecres, la Zumba de dijous i la projecció de cinema prevista pels divendres. La mesura afectarà també al concert de l’aniversari de Swing Noguera previst pel proper cap de setmana, dissabte dia 5 de setembre. Una altra activitat que es podria veure afectada és la celebració dels actes de la Diada a Balaguer. En aquest sentit, des de la Paeria s’estan estudiant possibles alternatives.

Aquesta mesura no afecta a les competicions i activitats esportives, que es continuen celebrant com fins ara sense públic i amb l’accés limitat als esportistes.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per