Balaguer segueix millorant els espais urbans per fer-los més accessibles i verds

Aquestes actuacions eren necessàries pel mal estat d’algunes zones molt afectades


A finals de març van començar a Balaguer les obres d’arranjament de la vorera del pavelló Molí de l’Esquerrà que han de permetre millorar-ne l’accessibilitat.

Es tracta d’un dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius del 2019. Els treballs, amb un termini d’execució de tres mesos, s’han adjudicat a l’empresa Jorpesa Construccions i Reformes, S.L i compta amb una partida de 56.706 euros.

D’altra banda, també s’han començat les obres d’arranjament de la plaça dels blocs de la Caixa. L’actuació a la plaça dels blocs de la Caixa, amb un pressupost de 65.385 euros, consistirà en l’enderrocament de l’actual banc de formigó així com del mur de contenció i l’enjardinament de la zona amb l’objectiu de crear una plaça d’un únic nivell. El projecte contempla una àrea de joc per a infants amb paviment de cautxú limitada per una tanca baixa de fusta, per evitar l’entrada d’animals i altres elements aliens i l’escapada dels infants.

Es tracta d’una reforma integral de la plaça que passarà a tenir una geometria circular en comptes de quadrada per donar-li un toc més modern i actual. Una actuació molt necessària, ja que des de feia anys la plaça no comptava amb les condicions òptimes per poder-ne gaudir.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per