Balaguer se suma a la campanya ‘Compra i guanya’ per comprar al petit comerç

Durant el mes d’octubre, prop de 2.000 botigues de 31 municipis de tot Catalunya s’han adherit a la campanya


Balaguer es suma a la 10a Campanya ‘Compra i guanya’ que arriba aquest octubre a la ciutat i a 30 municipis de tot Catalunya.

Durant tot el mes d’octubre, totes les persones que comprin als comerços adherits dels 31 municipis organitzadors, i que estaran degudament identificats amb el cartell de la campanya, podran guanyar experiències d’un dia o dos, per a dues persones, a qualsevol dels 31 municipis membres de la Xarxa.

La campanya s’organitza de forma simultània als 31 municipis membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes. Gràcies al treball col·laboratiu entre ajuntaments, com més municipis membres formen part de la Xarxa, hi ha més premis per sortejar, més incentius per comprar en el petit comerç, més guanyadors i més descoberta del territori català.

A Balaguer, el sorteig tindrà lloc el dia 4 de novembre, a les 13.30 h al Xalet Montiu, seu de l’Institut Municipal de Progrés i Cultura. I el lliurament dels premis es farà dins el marc de les Festes del Sant Crist, el dimarts dia 10 de novembre, a les 11.00 h a la sala d’actes de la casa de la Paeria.

L’Associació de Comerciants Balaguer Històric per la seva part regalarà un xec de 200 euros que es sortejarà entre els guanyadors/es de la trobada a Balaguer que tindrà lloc, si la situació ho permet, el dissabte dia 29 de maig de 2021, amb un atractiu programa dins el marc de l’Harpia 2021.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per