Balaguer prepara una edició especial de la Fira Medieval Harpia pel 3 d’octubre

L’ampli programa d’activitats previst pel desè aniversari d’aquesta festa s’ajorna al 2021


La Paeria de Balaguer prepara una edició especial de la Fira Medieval Harpia 2020 adaptada a les circumstàncies actuals i ajorna per l’any vinent la celebració del desè aniversari de la festa per tal de no limitar l’ampli programa d’activitats que hi havia previst.

Tots els actes previstos passaran a l’edició de l’any 2021, no obstant això i per tal de no perdre l’essència de l’Harpia a la ciutat, s’aprofitarà la celebració de la II Jornada rei Pere el Cerimoniós, prevista pel dissabte 3 d’octubre.

La II jornada d’Estudis rei Pere el Cerimoniós tindrà enguany un format diferent. Al matí les sessions es faran a la sala d’actes de la Paeria de Balaguer per la tarda es faran a la Plaça del Pou. Precisament, en el marc d’aquest aniversari, la ciutat presentarà el mural de Margarida de Montferrat a la plaça Comtes d’Urgell obra de l’artista Oriol Arumí.

Acabades les conferències es farà un acte de cloenda organitzant una “nit de tavernes” a la plaça del Mercadal, on es podrà sopar mentre actua el duet Marina&Capi i el grup local K- Sonronda.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per