Balaguer prepara els parcs i jardins per la desescalada

La recollida de voluminosos s’ajorna uns dies tot i que la deixalleria està oberta des del passat dilluns per empreses i comerços locals

La Paeria mantindrà aturat encara uns dies el servei de recollida de voluminosos. Segons el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, encara no és moment de baixar coses al carrer tot i que hi ha algú, diu, que s'ha saltat aquesta mesura i s'ha hagut de fer alguna recollida puntual. Recordem que de moment des del Consell Comarcal de la Noguera s'ha decidit reobrir aquest passat dilluns 27 d'abril les deixalleries comarcals per poder donar solució a la gestió dels residus de les empreses i comerços de la comarca. El consell reprendrà a comarca l'11 de maig la recollida de voluminosos amb el sistema del porta a porta. En el cas de Balaguer també es farà la recollida de voluminosos a partir del 11 de maig.

D'altra banda, les brigades d'obres i jardins han reprès aquesta setmana algunes de les seves tasques, que havien quedat aturades a causa de l'estat d'alarma i per evitar la propagació del coronavirus. Pel que fa a la brigada de jardineria, es mantenen les desinfeccions a primera hora del matí però que la resta de la jornada els professionals han començat a fer altres feines com ara l'esporga d'arbres o la sega de gespa.

Pel que fa a la resta de la plantilla de la Paeria Jordi Ignasi Vidal, ha assenyalat que la tornada presencial a la feina serà progressiva i sempre seguint les mesures de seguretat marcades pel Departament de Salut.


banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per