Balaguer ofereix dos propostes deturisme familiar per gaudir de l’estiu

Per aquest estiu, l’Àrea de Turisme de Balaguer ofereix dues propostes per al turisme familiar perquè els més petits puguin descobrir el patrimoni i el passat de Balaguer sota la marca “Balaguer en Família”. És tracta de dues rutes: “Els tresors perduts” i “Ens fem una selfie?”, amb les que nenes i nens podran visitar la ciutat de la mà de l’Harpieta, un simpàtic personatge pèl-roig inspirat en les antigues guixeries andalusines del palau de la suda de Balaguer.

Les dues propostes són recorreguts per la ciutat, els seus espais emblemàtics i els monuments a través de jocs que tenen un premi final. Aquests itineraris permeten descobrir d’una manera diferent i divertida espais tan característics com el jaciment arqueològic del Pla d’Almatà, l’església gòtica de Santa Maria o les muralles medievals.

Els fulletons per a realitzar les activitats es poden recollir a l’oficina municipal de turisme, situada al Museu de la Noguera. Alhora, aquest també és un bon punt per iniciar el recorregut i conèixer a través de l’exposició “Hisn Balagi-Balaguer: de la madina a la ciutat” com era i com s’hi vivia a la Balaguer medieval. A més, fins a finals d’agost el museu acull l’exposició “Ossos. Un viatge a l’època medieval de la mà de l’antropologia física” que mostra amb l’ajuda d’esquelets i diferents objectes relacionats com era el dia a dia dels homes i dones de fa sis-cents anys.

Per altra banda el Centre d’Interpretació de l’Or del Segre de Balaguer continua durant tot el mes d’agost l’activitat “A l’estiu l’or el busquem al riu”, una proposta única, emocionant i molt divertida que convida els visitants, tan grans com petits, a viure durant una estona com els autèntics buscadors d’or del Segre i aprendre la tècnica manual per poder-lo extreure.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per