Balaguer implanta una xarxa wifi per tot l’alumnat

La xarxa wifi ha de garantir l'ensenyament de forma telemàtica a totes les persones escolaritzades que no disposen de connexió

La Paeria de Balaguer preveu que entre dijous 16 i divendres 17 d'abril es posi en funcionament la xarxa wifi que ha de donar cobertura als escolars de la ciutat que no disposen de connexió a la xarxa per seguir el tercer trimestre de forma telemàtica.

Segons ha explicat el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, per garantir que el màxim nombre d'alumnes possible pugui accedir a l'ensenyament no presencial que a partir d'aquesta setmana han començat a impartir els diferents centres, els tècnics de la Paeria, en col·laboració amb el Departament d'Educació, han fet un estudi previ per conèixer les zones de Balaguer on hi ha més alumnat sense possibilitat de connectar-se a ala xarxa. Es tracta de barris com el Secà, el Firal, el Centre Històric i els blocs de la Caixa.

La connectivitat serà exclusiva per temes educatius i el que es vol amb aquesta iniciativa és facilitar que tots els alumnes de Balaguer puguin accedir a l'ensenyament de forma telemàtica. Recordem també que per aquell percentatge de gent més vulnerable que, finalment, no pugui accedir a les xarxes es faran quaderns d'aprenentatge en paper amb la col·laboració amb Càritas i de Creu Roja, segons va explicar, la directora del CRP de la Noguera i coordinadora del Servei Educatiu, Mercè Plens.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per