Balaguer i comarca celebren un Posa’t la Gorra diferent a causa de la pandèmia

Enguany s’ha celebrat un Posa’t la Gorra Balaguer diferent a causa de la pandèmia. L’organització que va haver de canviar la data original de la gran festa solidària a favor del càncer infantil (festa programada pel maig), va ser canviada pel mes d’octubre esperant que la situació hagués millorat. Al no ser així, es va decidir que per la seguretat de la població, que no es faria enguany la cursa/caminada, ni el bosc dels somnis ni el dinar solidari.

Acceptant la situació, es va convidar a tothom a comprar la samarreta i la gorra igualment i poder fer la cursa o la caminada de manera virtual, cadascú a la seva manera, fent el recorregut pel seu compte. Enguany s’ha col·laborat amb la compra de samarretes i gorres, amb les pancartes de les empreses i també amb donacions directes.

Una festa que es recapta diners a favor del càncer infantil, per l’Afanoc i la casa dels xuclis.

Aquesta festa solidària ha estat un èxit en participació i també amb recaptació des de la primera edició que es va celebrar ara fa cinc anys a la ciutat, on Balaguer i comarca es van bolcar per ajudar amb aquesta gran causa.

Les persones que han difós les seves fotos per les xarxes amb el hastag #posatlagorrabalaguer, rebran un obsequi.


banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per