Balaguer ha reobert els seus monuments a partir d’aquest dissabte 13 de juny

Amb l’obertura de monuments i museus es recupera una part de l’activitat cultural i les rutes de turisme familiar


Aquest dissabte, 13 de juny, es van reobrir els monuments de Balaguer. Ho fan fet en plena fase 2 de la desescalada i per visitar-los s’hauran de respectar totes les mesures de seguretat i protecció establertes per les autoritats sanitàries.

El recorregut per les muralles es podrà fer tant dissabte com diumenge d’11 h a 14 h i des del 24 de juny fins al 15 de setembre també es podrà fer de dilluns a diumenge de 10h a 19 h.

Les visites a l’església de Santa Maria estaran limitades a un màxim de 16 persones i l’horari serà també dissabtes i diumenges de 10 a 14 h fins al 24 de juny, data a partir de la qual canviaran els horaris de visita. Així, els dissabtes es podrà visitar aquest monument de 10 h a 13 h i de 17 a 19 i els diumenges de 10 h a 13 h. L’església romandrà tancada, com és habitual, els dilluns. També fins al 24 de juny, de 10 a 14 h, es podrà visitar el claustre de Sant Domènec i a partir d’aquella data les visites es podran fer durant tota la setmana, de dilluns a dissabte de 10 h a 19 h i els diumenges de 10 h a 13 h. El jaciment arqueològic del Pla d’Almatà també des d’aquest dissabte i fins al 24 de juny es podrà visitar en horari de matí de les 11 h fins a les 14 h els caps de setmana. A partir d’aquella data i fins al 15 de setembre l’horari s’amplia de les 10 h a les 19 h els dissabtes mentre que diumenge només es podrà visitar als matins, de 10 a 13 h.

La reobertura dels monuments permetrà activar les dos activitats que es van presentar fa uns dies per potenciar el turisme familiar, sota la marca Balaguer en família amb dos recorreguts per la ciutat.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per