top of page

Balaguer ha fet el lliurament dels premis Comte Jaume d’Urgell el passat 2 de juny

Balaguer va celebrar el passat diumenge 2 de juny, el lliurament dels premis comte Jaume d’Urgell, en el marc de l’acte d’ofrena al monument amb motiu del 591è aniversari de la seva mort.

Els premis comte Jaume d’Urgell reconeixen a persones i a entitats dels Països Catalans. Enguany, els premis es lliuren en categoria individual a Tatxo Benet, i en categoria col·lectiva a l’Obra Cultural Balear.

Josep Maria Benet Ferran, nascut a Lleida el 1957 i més conegut com a Tatxo Benet, és periodista, empresari i col·leccionista d’art contemporani. Pel que fa a l’Obra Cultural Balear, és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1962 i que promou la llengua i la cultura pròpia, i treballa en defensa del dret de les Illes Balears al ple autogovern.

Després del lliurament de premis s’ha celebrat l’ofrena floral al monument del comte Jaume d’Urgell, així com una ballada de sardanes urgellenques a la plaça de sant Domènec, organitzada pel Col·lectiu Sardanista de Balaguer amb la cobla Tres Vents de Riella.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page