top of page
hemeroteca.jpg

Balaguer ha estat aquest passat curs seu dels Campionats de Catalunya Universitaris

A finals de juny es va celebrar la cloenda dels Campionats de Catalunya Universitaris, a l’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida. La ciutat de Balaguer ha estat capital dels campionats i representant de la UdL durant aquest curs escolar 2022-2023, agafant el relleu de Puigcerdà.

Balaguer ha acollit els encreuaments dels principals esports d’equip, com bàsquet, futbol, futbol sala, voleibol o handbol. També es va aprofitar el circuit escolar de Cross per a disputar-hi proves de la categoria universitària. Al llarg del curs s’han celebrat tres jornades: al novembre, al febrer, i una darrera a finals del mes de març. Aquestes tingut una durada habitual de dos o tres dies, en els quals s’han pogut veure partits de bon nivell, i amb bona assistència per part del públic.

L’Àrea d’Esports de la Paeria va agrair a la Universitat de Lleida haver confiat en la capacitat d’organització de Balaguer per un esdeveniment com aquest. Actes com aquests contribueixen al foment de l’activitat física entre la gent jove. També cal nombrar el compromís, la solidaritat i la companyonia a través del voluntariat de l’alumnat del Grau d’Activitats Físiques i Esportives de l’Institut Almatà de Balaguer.
banner-reclam.gif
bottom of page