top of page
hemeroteca.jpg

Balaguer ha acollit la gala dels premis dels Campionats de Catalunya de Motociclisme

El Teatre municipal de Balaguer va acollir el passat dissabte 20 de gener la gala de lliurament de premis dels Campionats de Catalunya de Motociclisme, acte organitzat per la Federació Catalana de Motociclisme.

Aquest acte es feia tradicionalment a la ciutat de Barcelona, però enguany i per primer cop s’ha optat per descentralitzar-lo i celebrar-ho en aquesta edició a les terres de Lleida, concretament a Balaguer. L’acte es va celebrar a partir de dos quarts de deu del matí i era a porta oberta.

Durant la gala, es van atorgar més de 500 reconeixements, corresponen a les categories de Velocitat, Mototurisme, Legends i Millors Clubs organitzadors, així com els premis a la categoria d’Enduro, a la de Motocròs, i finalment a la de Trial aconseguits en la temporada 2023.

L’acte ha comptat amb la presència de personalitats reconegudes dins del món del motociclisme com és el cas de Toni Elías, així com premis els millors clubs organitzadors, entre els quals n’hi ha dos de les terres de Ponent, com són el Moto Club Segre de Ponts i el Club Esportiu Guaja Racing, de Cellers.

En aquest acte hi van assistir com a autoritats Lorena González, paera en cap de Balaguer; Tato Prat, president de la Federació Catalana de Motociclisme; Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida; i Lourdes Ravetllat, representant territorial de l’Esport a Lleida.
banner-reclam.gif
bottom of page