Balaguer crida a la participació ciutadana per dur a terme un Pla Estratègic de Cultura

A principis del mes de novembre es va presentar pel canal de Youtube de la Paeria de Balaguer el Pla Estratègic de la Cultura que ha de definir les línies mestres de com ha de ser la ciutat a nivell cultural els propers anys.

Per a l’elaboració del Pla, la Paeria ha contractat els serveis de Bissap, una empresa especialitzada en aquest tipus de temes. Precisament, representants d’aquesta firma juntament amb representants de l’equip de govern, el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, i el paer de Cultura, Arnau Torrente, han estat els encarregats de presentar el procés d’elaboració d’aquest Pla Estratègic i els passos a seguir per a la seva confecció així com el calendari d’actes que s’aniran esdevenint. La intenció de la Paeria és que el Pla Estratègic de Cultura defineixi quina és l’estratègia a seguir culturalment des de l’any 2021 fins al 2028.

El procés es dividirà a partir d’ara en cinc fases: la sistematització d’informació; la diagnosi de la situació actual; una primera proposta d’acció; la proposta de seguiment i avaluació de resultats i impacte i el document final i aprovació del Pla. El procés s’allargarà en els propers mesos tot i que el calendari previst pot variar en funció de l’evolució de la pandèmia i es fa una crida a la població per a que hi participin.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per