Balaguer comença les festes de Nadal amb l’encesa de llums i Santa Llúcia

Les associacions de comerciants Balaguer 2021 i la del Centre Històric preparen les seves campanyes


Balaguer donarà el tret de sortida de les festes Nadalenques amb l’encesa de llums que tindrà lloc el divendres dia 4 de desembre a les 19,30 h a la plaça del Mercadal, amb la rebuda del Polsim, personatge que forma part d’aquest nou relat que des de fa dos anys la Paeria està introduint en la cavalcada de Reis. També s’encendrà l’estel de Nadal i els llums de la ciutat per part del paer en cap, Jordi Ignasi Vidal i un representant de les associacions de comerciants Balaguer 2021 i del Centre Històric.

Prèviament a aquest acte es presentaran les campanyes nadalenques a càrrec de les associacions de comerciants de Balaguer i la del Centre Històric.

El diumenge dia 13 de desembre es celebrarà el mercat nadalenc, la Fira Mercat de Santa Llúcia, una de les fires amb més història i tradició, anomenada també com la Fira dels Alls, que enguany aporta alguns canvis a causa de la pandèmia, com el canvi de dia, passa a fer-se amb diumenge i es farà a la Plaça Mercadal, amb un tancament perimetral per tal de poder controlar les entrades i les sortides. Les parades guardaran també una distància entre elles i es demanarà que es respectin les normes de guardar la distància entre persones, portar sempre la mascareta i netejar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic.

La temàtica de les parades serà molt variada des de complements, bijuteria, regals, ornaments, arbres i flors de Nadal, figuretes de pessebre, vidre gravat, ganxet … Fins a diferents productes gastronòmics de proximitat com els torrons, el vi i el cava, la cervesa artesana, els formatges, els embotits, els dolços…
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per