Balaguer comença la desinfecció de l’espai urbà

  Els treballs es duran a terme els set dies de la setmana de 6 a 10 del matí


  La Paeria de Balaguer va començar el passat dissabte els tractaments amb viricida per desinfectar alguns espais de la ciutat com a mesura per evitar la propagació del coronavirus Covid-19. Així ho va explicar el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal en un vídeo publicat a les xarxes.

  Les desinfeccions no es fan en la superfície dels carrers, sinó en espais o zones més complexes i amb més transit i contacte amb la gent, com puguin ser alguns elements del mobiliari urbà o zones properes a equipaments públics d’alta concurrència que aquests dies segueixen en funcionament.

  El dissabte ja es va fer la primera desinfecció a totes les baranes dels ponts i passarel·les de l’entorn del riu al seu pas per la ciutat, els espais que rodegen les tres residencies geriàtriques, el CAP, l’Hospital sociosanitari, i tots els contenidors així com les parades de bus.

  Aquestes mesures de desinfecció, les realitzen 6 treballadors de la Paeria amb les corresponents EPI’s i que disposen del carnet per aplicar productes fitosanitaris com aquest viricida, molt més permanent que el lleixiu, i que dona garantia d’eliminació de virus de forma més permanent i duradora. Aquests treballs es faran diàriament, de 6 a 10 del matí, seguint les indicacions donades des del Departament de Salut.
  banner-reclam.gif

  @ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

  Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

  Publicació controlada per