top of page

Balaguer celebrarà la Revetlla de Sant Joan el proper diumenge 23 de juny

Balaguer celebrarà la seva revetlla de sant Joan, el proper 23 de juny.

Els actes de la revetlla començaran el diumenge a dos quarts de sis de la tarda amb un correbars, que anirà acompanyat de la xaranga Bsumeta i que començarà el recorregut a la part alta del passeig de l’Estació. També es farà una ballada de sardanes a càrrec de la Colla Sardanista Verge del Miracle i del Col·lectiu Sardanista de Balaguer.

A dos quarts de vuit arribarà la flama del Canigó de la mà del Club Ciclista Balaguer al parc de la Transsegre, i seguidament es farà la lectura del manifest a càrrec del Ball de Bastons del Casal Pere III. A continuació hi haurà l’actuació de música folk, tradicional i cultural amb el grup Kasonronda. Durant l’espectacle s’oferirà als assistents coca de sant Joan i moscatell.

A les onze de la nit es farà la concentració de la Rua de Llum i Foc, a càrrec dels Diables Bèsties Feréstegues de Balaguer i la companyia Saltimbankis de Bellvís. El recorregut de la rua començarà al mateix parc de la Transsegre cap a la plaça del Morter, seguirà per la passarel·la nova, el carrer el Portalet, travessarà el pont Nou fins a la plaça Pau Casals i retorn al parc de la Transsegre.

Seguidament es farà l’encesa de la foguera i començarà l’espectacle de pirotècnia i música. Un mica després de mitjanit començaran els concerts de la mà del grup ‘Milindris’ amb tribut a Melendi; i després hi haurà els dj’s Juanjo Garcia i Nash fins la matinada.
Commentaires


banner-reclam.gif
bottom of page