Balaguer celebrarà la 32a Festa de la Bicicleta el proper 17 d’octubre

La jornada presenta alguns canvis d’organització per poder garantir la seguretat dels participants


El proper dissabte 17 d’octubre es celebrà la 32a Festa de la Bicicleta a Balaguer, una popular marxa sobre dues rodes per a totes les edats, des dels més petits fins als més grans, que recorreran els carrers de Balaguer en dues rutes; una primera per l’eixample i tot el marge esquerra del riu Segre i una segona que recorrerà el trajecte que separarà Balaguer del monestir de les Franqueses.

Es mantindrà la jornada habitual en dissabte la tarda, canviant el punt de reunió i concentració, que serà el pavelló Molí de l’Esquerrà, per tal de reorganitzar les sortides, els participants i permetre una millor coordinació entre els voluntaris. Una de les principals novetats d’enguany serà establir un límit de participants a 200; reestructuració de les rutes per facilitar els reagrupaments i berenar popular amb porcions i pícnics individualitzats per cada assistent per afavorir els hàbits saludables.

Aquesta jornada es presenta com a activitat destacada de la setmana de la mobilitat sostenible, en defensa del medi ambient i una optimització dels transports urbans. Les inscripcions es poden fer al web festabici.balaguer.cat per un preu d’un euro la inscripció. L’hora de sortida serà les 16 h.

El mateix cap de setmana, Balaguer acollia també els Ermitanyos, el monogràfic de BTT que recorre les tres ermites de la comarca Cérvoles, Montalegre i St. Jordi, i que s’havia convertit en un referent a nivell nacional i estatal, quedarà suspès per la present temporada a causa de les dificultats de protocol i evitar aglomeracions per de contagi de la COVID-19.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per