top of page

Balaguer celebrarà el proper 8 de juny el Primavera Wine Festival

El passat 17 de maig, es va presentar el Primavera Wine Festival, aquest és un festival de vins catalans que se celebrarà a Balaguer el proper 8 de juny. Aquest acte s’organitza des de l’agència Desidium Events i compta amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer.

L’esdeveniment té el propòsit d’atansar els productes del territori a la ciutadania, en especial als públics més joves. Així, a més d’oferir activitats vinculades a la cultura vitivinícola catalana, també hi haurà música en directe i altres accions de promoció.

L’edició prèvia d’aquesta proposta es va celebrar a Artesa de Segre el passat 4 de maig, en la que van participar diferents cellers i restaurants, un concert de versions i els Wine Games a càrrec del sommelier David Seijas, una proposta lúdica per a escollir el millor vi entre els diferents cellers participants.

Un tardeig, amb tasts de vins de cellers i gastronomia, amb música d’ambient, i una xaranga que animarà l’estona als assistents. La jornada que començarà a la tarda acabarà amb un grup de versions i una sessió de dj per acomiadar l’esdeveniment.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page