top of page
hemeroteca.jpg

Balaguer celebra la Junta de Seguretat Local al CEI

El passat 24 d’octubre es va reunir a Balaguer la Junta de Seguretat Local, per tal de fer una valoració amb els representants de la Paeria de les dades aportades pels diferents cossos de seguretat, com són Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana, Bombers, Guardia Civil, Agents Rurals i Protecció civil.

Els diferents cossos presents a la reunió van posar de manifest els delictes més rellevants i que han anat en augment.

Els Bombers era la primera vegada que participaven en aquesta reunió i també van expressar el seu punt de vista i la problemàtica de poder actuar ràpid en segons quines zones.

Tots els cossos presents van esmentar la importància i la satisfacció alhora de treballar conjuntament.

Es va parlar també de les sancions imposades, que gairebé s’han doblat des de l’any passat, tenint en compte també els canvis en els imports de les multes. La paera en cap Lorena González, va indicar que es valorarà que les persones que no puguin assumir l’import de la sanció puguin compensar-ho amb treballs per la comunitat. També ha anunciat que properament s’iniciarà un programa d’agent de residus.

Des de la Paeria es va agrair la implicació i bona entesa dels diferents cossos de seguretat, i el treball conjunt i de col·laboració.
banner-reclam.gif
bottom of page