top of page
hemeroteca.jpg

Balaguer celebra la 10a edició de la Cursa del Foc el proper dissabte 24 de juny

El proper dissabte dia 24 de juny se celebra la cursa nocturna del Foc. Aquesta activitat, organitzada des de l’Àrea d’Esports amb la col·laboració de Runners Balaguer, Pedala.cat i l’Associació de Comerciants del Centre Històric, és d’un únic recorregut per a tots els participants i es pot fer caminant, fent marxa o corrent, però que cal finalitzar amb menys de quaranta-cinc minuts.

La cursa és oberta a tothom, sense límit d’edat, i amb un recorregut totalment urbà. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de la Paeria o de forma presencial a la piscina coberta de 7 a 14 h, fins el 22 de juny. La inscripció té un cost de 3€ per participant, indistintament de l’edat. El preu inclou l’assegurança, l’avituallament i la samarreta d’obsequi de Cursa del Foc, però únicament per als 200 primers inscrits.

Una activitat vinculada a la Nit del Comerç del Centre Històric, des d’on s’han organitzat diversos actes paral·lels per a gaudir d’una jornada lúdica i d’esport. Per aquest motiu, l’Associació de Comerciants del Centre Històric obsequiarà amb 4 lots de productes, que es podran trobar al llarg del recorregut i que podran recollir els participants que s’atreveixin a dur-lo fins a la meta. Els atletes només podran dur un obsequi a l’arribada de meta.

banner-reclam.gif
bottom of page