Balaguer celebra aquest cap de setmana la cinquena edició de l’Encontats

El diumenge dia 20 de setembre Balaguer acollirà la 5a edició de l’Encontats, el mercat del conte infantil. Enguany, a causa de la pandèmia, es va haver de canviar la celebració prevista inicialment al mes d’abril i també s’han reduït el nombre d’activitats previstes. Tot i això, el proper diumenge es podran tornar a escoltar diferents contacontes a més de fer activitats i tallers de tot tipus i participar en concursos.

En l’acte de presentació, la directora de la Biblioteca Margarida de Montferrat, Núria Arbós, ha destacat la sessió de contes per adults del dissabte com una de les principals novetats d’aquesta cinquena edició, que ha de servir per demostrar que també hi ha contes per a públic adult. Es tracta d’un projecte al qual es vol donar continuïtat cada any. També ha recordat els espais de joc, les parades i els espectacles de diumenge, dividits en dos espais, al Museu i a la Plaça Mercadal, per garantir distàncies de seguretat. Enguany cal fer inscripció prèvia per assistir a aquests espectacles tot i que els adreçats a nadons ja es troben amb l’aforament complet. Per altra banda, el paer de Cultura Arnau Torrente també ha destacat que l’edició d’aquest any vol ser un homenatge a l’escriptor Josep Vallverdú, que va ser el primer padrí de l’Encontats i fill adoptiu de la ciutat comtal. Per aquest motiu el diumenge 20 a les 12 del migdia s’inaugurarà a la Plaça del Pou una escultura al personatge Rovelló de Josep Vallverdú.

Per poder cumplir amb les mesures de seguretat, s’han fet alguns canvis alhora d’escollir els escenaris, així doncs enguany la Plaça Mercadal, la Plaça del Pou, el Teatre i la Grada del Museu, seran els principals escenaris dels espectacles. També es comptarà amb la presència de Pilarin Bayés, que rebrà la vara de la mà de Roser Capdevila, padrina de l’Encontats de l’any passat.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per